Sisältöön

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Pyrimme antamaan kaikista tuotteista mahdollisimman hyvät tiedot ja kuvat verkkokaupassamme. Jos jokin asia mietityttää ennen tilausta, olethan yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@decodress.fi tai sivuillamme olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että mikäli haluat palauttaa tuotteen, vastaat itse siitä aiheutuvista lähetyskustannuksista.

  • Palautusaika on 14 päivää postipaketin noutohetkestä tai lähetyksen perille toimituksesta alkaen, pois lukien noutopäivä.
  • Palautettava tuote tulee olla vahingoittumaton ja 100 % myyntikuntoinen.
  • Tuotteet on palautettava käyttämättöminä, sellaisessa kunnossa kun olet sen saanut. Tarkistamme kaikki tuotteemme ennen lähetystä.
  • Kaikki tuotteen osat tai ominaisuudet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • Mikäli tuotteella on muita palautusehtoja, niistä on mainittu erikseen.
  • Mittatilaus- tai yksilöllisillä uniikkituotteilla ei ole palautusoikeutta. Palauttaminen tapahtuu postin välityksellä.
. Palauttaessasi postitse:
  • Pakkaa tuote/tuotteet hyvin, kuljetusta kestävään pakettiin. Vähimmäisvaatimuksena on vastaavan tasoinen pakkaus kuin alkuperäisessä toimituksessa käytetty pakkaus. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Mikäli asiakas on laiminlyönyt tuotteen huolellisen pakkaamisen, tästä aiheutuvat kulut peritään asiakkaalta.
  • Kirjoita mukaan yhteystietosi ja liitä kopio ostotositteestasi.
  • Vie palautettavat tuotteet postiin ja lähetä paketti meille sivuiltamme löytyvään osoitteeseen.
  • Huom! Yleensä tuotteen palautuksessa kestää normaalia postinkulkua pidempään. Keskimäärin saamme paketin 4-12 arkipäivän sisällä sen lähettämisestä.

Kauppasumma palautetaan alkuperäiselle maksutavalle heti, kun palautus on saapunut perille ja olemme tarkastaneet sen. Maksutavasta riippuen viive voi olla n. 2-7pv.

Halutessasi löydät lisää tietoa yleisistä etämyyntiin liittyvistä säädöksistä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta: https://www.kkv.fi/tietoa-ja-ohjeita/ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/

 

TOIMITUKSESSA RIKKOONTUNEET TUOTTEET

Kuljetusyhtiö on vastuussa toimituksesta lähettämisen jälkeen. Tarkista siis toimituksen kunto heti sen saadessasi. Kirjaa havaitut vauriot yhdessä tavaran luovuttajan kanssa rahtikirjaan sekä ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja ilmoita vahingosta. Ilmoita asiasta myös meille asiakaspalvelu@decodress.fi. Me olemme asiassa sinun puolellasi!

 

Postin yhteystiedot
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/ 
Asiakaspalvelu: 0200 71000 (pvm/mpm) 
Sähköposti: asiakaspalvelu@posti.com 
Pakettiautomaatit: smartpost@posti.com

 

REKLAMAATIOT

Huolellisista toimintatavoistamme ja laadukkaista tuotteistamme huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin suunniteltiin. Olemme varatutuneet myös näihin tilanteisiin ja teemme parhaamme asian selvittämiseksi mahdollisimman nopeasti. Reklamaatiotilanteessa otahan yhteyttä asiakaspalveluumme, parhaiten se onnistuu sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@decodress.fi.